第一章 单元测试

1、问题:

Waving hands and (       )are common greeting manners all over the world.

选项:
A:  hug
B:nodding

C:kiss
答案: 【nodding  】

2、问题:

When you meet acquaintances in public places, you should raise your (       )hand to greet and nod.

选项:
A:right
B:left

C: own
答案: 【right  】

3、问题:

Among the greeting manners, we Chinese are most interesting. We usually ask (       )

选项:
A:“How about the weather?”

B:“What is the news of today?”
C:“Have you had meal?”
答案: 【“Have you had meal?”  】

4、问题:

A usual introduction includes a (        ), a hand shake, an exchange of names and a few words about one’s work.

选项:
A:hug
B:smile
C:greeting

答案: 【greeting   】

5、问题:

In western, male may take off his hat to greet others.

选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

6、问题:
Waving hands and (   )are common greeting manners all over the world.
选项:
A:hug
B:nodding
C:kiss
D: smile
答案: 【nodding】

7、问题:
When you meet acquaintances in public places, you should raise your (   )hand to greet and nod.
选项:
A:right
B:left
C:own
D: both
答案: 【right】

8、问题:
Among the greeting manners, we Chinese are most interesting. We usually ask: (   )
选项:
A:“Bodhisattva bless you!”
B:“What is the news of today?”
C: “How about the weather?”
D:“Have you had meal?”
答案: 【“Have you had meal?”】

9、问题:
A usual introduction includes a(  ), a hand shake, an exchange of names and a few words about one’s work.
选项:
A:smile
B:hug
C:greeting
D: kiss
答案: 【greeting】

10、问题:
When somebody greet you: “ Nice to meet you!” . You should respond:(  )
选项:
A:How are you?
B:I’m fine.
C:Nice to meet you, too.
D:It’s my pleasure.
答案: 【Nice to meet you, too.】

11、问题:
In western, male may take off his hat to greet others.
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

12、问题:
When you meet a close friend, use formal greetings.
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

13、问题:
This is important to know because the person of lesser rank or authority should always be introduced to the person of higher rank or authority.
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

14、问题:
The taboo diction when we are greeting foreigners are:(  )
选项:
A:“What is the news of today?”
B:“Have you had meal?”
C:“Where are you going?”
D:“How about the weather?
答案: 【“Have you had meal?”;
“Where are you going?”】

15、问题:
When you introduce yourself to others, you should mention the following personal information:(   )
选项:
A:major and hobbies
B:hometown
C:nationality
D:name and age
答案: 【major and hobbies;
hometown;
nationality;
name and age】

第二章 单元测试

1、问题:
we can say that the career planning is (    )

选项:
A:and the achievement of your own

B: contributions to the society
C:the sequence of jobs
D: the goal of learning and growth
答案: 【and the achievement of your own ;
contributions to the society ;
the sequence of jobs ;
the goal of learning and growth】

2、问题:
(  )is also needed to know what possible work will be most applicable to your character, needs, interests, skills, abilities, strengths and weakness.

选项:
A:Self –esteem

B:Self-assessment
C:Self-reliance
答案: 【Self-assessment】

3、问题:

Workers who are (     ) with their jobs perform better, are more productive and more efficient than workers who are not happy.

选项:
A:confident

B:happy
C:kind
答案: 【happy】

4、问题:

Being a good listener is one of the best ways to be a good communicator.

选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

5、问题:

Varied factors can influence workplace efficiency. These include exterior factors and interior factors.

选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

6、问题:
Upon entering college, we have begun a new (   ) in which everyone is on the same starting line.
选项:
A:experience
B:story
C:competition
D:procedure
答案: 【competition】

7、问题:
“For most students, it's a stellar transcript that opens doors into great jobs or great graduate schools.” In this sentence, the “stellar transcript” means: (  )
选项:
A:first-class grade
B:good homework
C:professional paper
D:academic report
答案: 【first-class grade】

8、问题:
Follow a passion that doesn't relate to your (   ). Just let yourself really learn from your environment.
选项:
A:major
B:hometown
C:department
D:interest
答案: 【major】

9、问题:
In college, you should learn to be (   ).
选项:
A:independent
B:dependent
C:upset
D:complacent
答案: 【independent】

10、问题:
College is a new and different experience for you.
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

11、问题:
When you entering college, your education is not very serious business.
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

12、问题:
Membership fee includes the monthly and yearly fee.
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

13、问题:
You don’t have to learn to enjoy the hardship at college.
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

14、问题:
(   ) and (    ) are necessary for college students.
选项:
A:negative
B:cooperative
C:diligent
D:lazy
答案: 【cooperative;
diligent】

15、问题:
After joining a club, you can (    ) and (    ).
选项:
A:cultivate teamwork spirit
B:waste time
C:save money
D:pursue your interests
答案: 【cultivate teamwork spirit;
pursue your interests】

 

第三章 单元测试

您暂时无权查看此隐藏内容!

内容查看价格5立即支付
本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
有任何疑问及时联系客服
客服微信/QQ:211657705

发表评论

电子邮件地址不会被公开。

在线客服
在线客服
QQ客服
收录查询 Alexa排名查询